ornament
ornament
ornament
ornament
ornament
ornament

Muziek en verteltheater

Muziek en verteltheater Donderelf biedt al meer dan 20 jaar voorstellingen voor jong en oud, vertellingen met harpspel en liedjes, poppenkast, theater en vrolijke middeleeuwse volksmuziek.

 

verteller

 

Regelmatig verlevendigen zij festivals en evenementen met hun vrolijke middeleeuwse volksmuziek op doedelzak en trommel. Daarnaast bieden zij een aantal verrassende poppenvoorstellingen.

 

Zowel geschikt voor binnenpodium als buiten op een festival.

 

 

Muziek en verhaal

Muziek en verteltheater Donderelf neemt je mee op reis door de middeleeuwen, naar het begin der tijden, naar vreemde culturen, het binnenste der aarde, andere continenten, naar een tijd van eenvoud, verwondering, sprookjes en legendes.

 


 

Voorstellingen

We hebben voorstellingen geschikt voor verschillende leeftijden, situaties en doelgroepen. Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar hebben we muziek en vertelvoorstellingen.Voor kleuters spelen we vaak poppentheater zowel voor als achter de kast.

Onze voorstellingen zijn geschikt voor:

  • Theatervoorstelling
  • Schoolvoorstelling
  • Evenementen
  • Op locatie
  • En meer...

Van onze voorstellingen zijn er die geschikt zijn voor binnen in een intieme sfeer en andere voorstellingen die zich lenen voor buiten op een evenement.

 

Vanwaar de naam Donderelf?

Donderelf heeft twee woorden in zich. Donder en elf. Donder is oer, sterk en krachtig. Elf is kwetsbaar, liefdevol en etherisch. Onze voorstellingen hebben deze kwaliteiten. Vandaar de naam Donderelf.

Prijsopgaaf op aanvraag.